Tjänster

Fasadställning

Under de senaste 10 åren har P&L Byggställningar varit en pålitlig leverantör av professionella fasadställningar för en mängd projekt i Östergötland. Vi är din partner när du behöver en högklassig ställning för målning, murning eller snickeriarbeten. Med fokus på säkerhet och kvalitet möjliggör vi alla typer av fasadarbeten som kräver professionellt utförda ställningar. P&L arbetar uteslutande med Layher´s moderna systemställningar. 

Våra lösningar är skräddarsydda efter dina specifika behov och önskemål och när du väljer P&L kan du alltid lita på att du får en säker ställning. Vi kompromissar aldrig när det kommer till säkerhet och följer strikta regler och riktlinjer, inklusive AFS 2013:4 §54.

Väderskydd

Väderleken är oförutsägbar och kan förändras snabbt, vilket kan påverka byggprojektets framsteg och säkerhet. Med ett robust och högkvalitativt väderskydd kan man dock säkerställa en trygg arbetsmiljö oavsett väderförhållandena, samtidigt som byggnaden skyddas.

På P&L har vi lång erfarenhet av alla förekommande väderskydd stora som små.

Kontakta oss idag för skräddarsydda lösningar efter ert behov. Inget är omöjligt.

Combisafe/RSS Taksäkerhet

På P&L Byggställningar AB arbetar vi med både Combisafe och RSS taksäkerhet. 

Detta är enligt oss ett bra alternativ vid arbete på tak där ett temporärt fallskydd behövs.

Rådgör med oss vad som är bäst för just ditt projekt.

Uthyrning 

Vi erbjuder uthyrning av ställningsmaterial för den som vill montera själv. P&L Byggställningar vill ändå i dessa lägen understryka att utbildning och kompetens är av största vikt för att arbete med ställningar. P&L hjälper dig säkert genom hela projektet så inget blir fel.

Kompetent personal och service i toppklass

Hör av dig till oss redan idag för högkvalitativa säkerhetslösningar.