Bli en i P&L teamet!

P&L Byggställningar är ett östgötskt ställningsföretag i ständig tillväxt och vi är alltid intresserade av skickliga medarbetare. Tveka inte att göra en intresseanmälan via ett mejl till info@plbyggstallningar.se. Bifoga ditt CV eller berätta kort om dig själv, dina erfarenhet, utbildning och lämpliga kurser/certifikat. Glöm inte bort att ange fullständiga kontaktuppgifter. Vi sparar din intresseanmälan till kommande rekryteringar.
Välkommen att bli en i P&L Teamet!

Då P&L´s viktigaste tillgång är teamet och för att passa in hos oss ska man ha egenskaper som positiv, ha en hög arbetsmoral och med inställningen att det alltid finns något att göra.  Man ska kunna arbeta bra i team men samtidigt våga ta initiativ och vara självständig som person.    

P&L Byggställningar AB är ett lokalt företag i Östergötland med en montör styrka på 30 personer som är sysselsatta året runt. Företaget omsatte ca 29 miljoner kr 2020 och har som tydlig målsättning att vara toppklass inom vårt område med nyckelorden; säkerhet, medarbetare & kunder. Vår konkurrensfördel skall vara den service som genomsyrar företaget.  Företaget grundades i Linköping 2013 och är idag ett gasellföretag med höga ambitioner.

Hur behandlar vi dina personuppgifter? Personuppgifterna i dina ansökningshandlingar hanteras enligt GDPR. Uppgifter du skickar till oss utgör grund för beslut i rekryteringsprocessen och behandlas av rekryterande personal. Uppgifterna sparas med utgångspunkt i diskrimineringslag 6 kap §4-6