Lediga jobb


Lager/logistikansvarig

Vår lager och logistikansvarig här på P&L Byggställningar har valt att lämna oss. Han har vart en nyckelperson i organisationen när det handlar om att få rutiner och arbetssätt på plats när vi står inför en stor förändringsprocess i vårt lagerarbete.

Vi söker därför omgående en person, kille eller tjej, att ta sig an detta utvecklande arbete. Som person söker vi någon som kan styra vår lagerpersonal bestående av
2-3 personer i det dagliga arbetet samtidigt som man ska ha en överskådlig blick och kunna prioritera i rätt ordning.  Du behöver därför kunna delegera arbetsuppgifter och kunna stå upp för att arbetet följs fullt ut av både projektledare och montörer.

Ord som kännetecknar den vi söker är: Strukturerad, beslutsam, problemlösare med en positiv personlighet och stark vilja.

Som lager och logistikansvarig på P&L Byggställningar AB har man en plats i både ledningsgrupp samt arbetsmiljögrupp och kommer vara med och forma sin roll och plats i företaget.  Vi uppskattar att 80% av tjänsten omfattar vardagliga sysslor på lager och materialgård med in/- utleveranser samt 20% på kontor med beställningar och utveckling.

Känner du dig träffad och vill bli en del av P&L teamet?

Välkommen med ansökan till vår verksamhetschef Christian som löpande kommer hålla intervjuer. Ansök på
christian.glemhorn@plbyggstallningar.se
Bifoga ditt CV eller berätta kort om dig själv, din erfarenhet, din utbildning och dina kurser/certifikat. Glöm inte bort att ange dina fullständiga kontaktuppgifter. Vi sparar din intresseanmälan till kommande rekryteringar.

Pirre & Ludvig Byggställningar AB är ett lokalt företag i Östergötland med en montör styrka på 25
personer som är sysselsatta året runt. Företaget omsatte ca 27 miljoner kr 2018 och har som tydlig målsättning att vara toppklass inom vårt område med nyckelorden, säkerhet, medarbetare & kunder. Vår konkurrensfördel skall vara den service som genomsyrar företaget.  Företaget grundades i Linköping 2013 och är idag ett gasellföretag med höga ambitioner.

Hur behandlar vi dina personuppgifter? Personuppgifterna i dina ansökningshandlingar hanteras enligt GDPR. Uppgifter du skickar till oss utgör grund för beslut i rekryteringsprocessen och behandlas av rekryterande personal. Uppgifterna sparas med utgångspunkt i diskrimineringslag 6 kap §4-6